Wrap med halloumi og græsk salat
15. september 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: columbus leth
Halloumi er en mild og fast ost, der egner sig fortrinlig til at blive stegt eller grillet. Prøv osten i en nem wrap i stedet for kød.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og hak purløg og dild fint. Rør græsk yoghurt sammen med krydderurter og honning, og smag til med salt og peber.
Skær halloumi i skiver, og steg dem sprøde og gyldne i olie på en pande i et par minutter på hver side.
Rør olie, eddike og oregano sammen i en stor skål, og krydr med salt og peber.
Skyl og tør salaterne, og snit dem i grove strimler. Pil rødløget, og skær det i tynde skiver. Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Skyl agurken, og skær den i tern eller halvmåner.
Hæld alle grøntsager og oliven i skålen med dressing og vend sammen.
Lun fladbrødene, og smør dem med yoghurtdressing. Top med græsk salat og stegt halloumi. Servér straks.<br />
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk