Wontonsuppe med asparges
10. august 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
Wontoner er små kinesiske dejkugler med fyld, som koges. I denne opskrift er wontonerne med svinekød, og de koges i suppe, så begge dele får en skøn, skøn smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og hak koriander. Riv skallen af limefrugten. Rør kødet med koriander, limeskal og rød karrypasta. Krydr med salt.
Fyld farsen i wontondej, og luk dejen om fyldet. Brug evt. lidt melklister af sammenrørt mel og vand til at lukke dem med.
Pres saften af limefrugten. Kom rød karrypasta, bouillon og limesaft i en gryde, og lad det koge op. Smag til med mere limesaft og salt.
Tilsæt wontonerne, og lad dem pochere i 3-4 minutter, eller til farsen er gennemtilberedt.
Knæk den træede ende af aspargesene, og skær aspargesene i mindre stykker. Lad dem koge med i suppen et par minutter.
Rens og snit forårsløg. Skyl tomater, og skær dem i både.
Anret forårsløg og tomater i store skåle, og hæld den varme suppe i skålene. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på nemme dumplings med svinekød og asiatisk kålsalat