Wokret med svinekød, grøntsager og peanutbuttersauce
27. august 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Sprøde danske sommergrøntsager smager formidabelt i en cremet og intens karryret med nudler og svinekød.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog nudlerne efter pakkens anvisning, skyl dem i koldt vand, og lad dem afdryppe.
Opvarm karrypasta, 1 spsk. kokosmælk og lidt olivenolie i en wok eller en pande med høje kanter. Tilsæt revet hvidløg og ingefær, og brun kødet i blandingen.
Blend eller pisk peanutbutter med resten af kokosmælken og vand, så blandingen er glat. Hæld den i wokken.
Skær grøntsagerne i mundrette stykker, og damp dem i saucen i nogle minutter. Smag til med fiskesauce og lime.
Rør nudler i, og varm retten igennem.
Servér med et drys peanuts og koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk