Wokret med oksekød og grøntsager i østerssauce

10. maj 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Kombinér det asiatiske og det nordiske køkken i en saftig wokret med svampe, grønkål og gulerødder smagt til med østers- og chilisauce.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær peberfrugt, gulerødder og svampe i mundrette stykker. Rib og snit grønkålen fint.
Rist sesamfrøene på en tør pande, til de dufter, men ikke bliver sorte.
Brun oksekødet i olivenolie i en wok eller på en pande med høje kanter. Tag kødet op, og steg peberfrugter, gulerødder og svampe ved høj varme i 3-4 minutter. Tilsæt grønkål, fintsnittet hvidløg og sesamfrø. Steg videre et par minutter, og læg kødet tilbage på panden.
Hæld østerssauce, chilisauce og vand over. Varm retten igennem, og smag til med salt, peber og lime.
Kog ris efter pakkens anvisning.
Skær forårsløg i brede skiver, og drys dem over retten ved servering sammen med koriander og cashewnødder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar