Wokret med kylling og grøntsager

1. juni 2018 af .

Foto: Jakob Helbig

Wokmad er en ægte livret, fordi det kan varieres i det uendelige alt efter humør, sæson og pengepung. Og så er det en god måde at få spist en masse grøntsager på.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog risene efter pakkens anvisning.
Skær kyllingekødet i mindre tern. Pil løgene, og skær dem i tynde både. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver på skrå. Snit fenniklen fint. Nip enderne af bønnerne.
Skræl ingefær, og hak den fint. Hak chilien fint (fjern kernerne). Pres saften af citronen. Bland soja, sukker, citronsaft, ingefær og chili.
Opvarm en wokpande med olie, og lynsteg kyllingekødet i 3 minutter. Tilsæt alle grøntsagerne, og lad dem stege med i 2-3 minutter.
Hæld sojamarinade i wokpanden, og varm retten godt igennem. Smag til med salt, peber og evt. lidt ekstra citronsaft. Servér straks med ris til.

Tip!

Har du ikke en rigtig wokpande, kan du bruge en dyb (sautere)pande i stedet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar