Wokret med æg og nudler

26. februar 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Sammenpiskede æg giver wokretten her fylde og gør den ekstra mættende. De er samtidig med til at binde de øvrige ingredienser sammen, så du får en blød og cremet konsistens.

Ingredienser

Sådan gør du

Tilbered nudlerne efter anvisning på pakken. Overhæld dem med koldt vand, og lad dem dryppe af i en sigte.
Skyl peberfrugter, og skær dem i bjælker. Pil ingefær og hvidløg, og riv eller hak dem groft. Del broccoli i mindre buketter, og snit kinakål i strimler. Skyl begge dele.
Varm lidt olie op i en wok eller en pande med høje kanter. Panden skal være stor nok til, at du kan have hele retten på den. Slå æggene ud i en skål, pisk dem let, og steg dem på panden i 1-2 minutter. Tag æggemassen af panden.
Rist ingefær, hvidløg og chiliflager i lidt ny olivenolie på panden i 1 minut ved høj varme. Tilsæt peberfrugter, broccoli og kinakål. Steg i 2-3 minutter, så grøntsagerne falder lidt sammen, men stadig har bid.
Vend nudler, æg, teriyaki- og chilisauce på panden. Smag til med limesaft, sukker, salt og peber, og varm retten igennem.
Skyl basilikumblade, og drys dem over retten ved servering sammen med cashewnødder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar