Wok med tigerrejer og sukkerærter i kokos
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Wok er en sikker vinder hos hele familien. Prøv denne version med lækre tigerrejer!
Ingredienser
Sådan gør du
Kog jasminris efter anvisningen på emballagen.
Pil rejerne, skær et lille snit i ryggen, og fjern tarmstrengen.
Skræl og riv ingefærstykket. Riv hvidløgsfeddene. Hak grønne chilier fint (fjern kernerne).
Skræl gulerødderne, og rens forårsløgene. Skær begge dele i skiver. Skyl sukkerærterne.
Varm en wok (eller dyb stegepande) op med olie, og steg ingefær, hvidløg og chili godt.
Tilsæt gulerødderne, og steg videre i 2 minutter. Tilsæt forårsløg og sukkerærter, og vend dem rundt i wokken.
Tilsæt rejerne, og lad dem stege med i wokken, til de bliver røde. Hæld bouillon og kokosmælk over retten, og varm den godt igennem. Vend skyllede bønnespirer i retten, og server med kogte ris til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk