Wok med svinekød og grøntsager
27. oktober 2020
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Martin Tanggaard
Når du steger grøntsager og kød i balsamico, får de en lækker karamelliseret overflade. Vil du have ekstra fylde til retten her, så tilsæt ris eller nudler på panden.
Ingredienser
Sådan gør du
Snit hvidløg og chili fint. Svits det sammen med svinekød på en pande i lidt olie, til kødet har stegeskorpe.
Hæld balsamico over, tilsæt forårsløg i skiver, og krydr med salt og peber. Steg videre i 5 minutter, til kødet er gennemstegt.
Riv squash til brede strimler med en kartoffelskræller, og skær tomaterne i både. Vend dem på panden, smag til med limesaft, salt og peber, og varm retten igennem.
Servér med en håndfuld brøndkarse på toppen og brød ved siden af.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk