Wok med rejer og grøntsager

Det tager ikke lang tid at tilberede denne wok, men rejerne skal have lov at marinere i et par timer, så de får en rigtig god smag.

Bemærk
Rejerne skal marinere i 2-3 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil det yderste lag af citrongræsset, skær enderne af, og snit resten af stilken fint. Hak hvidløg og ingefær. Riv limeskallen, og pres saften.
Rør citrongræs, hvidløg, ingefær, limeskal, limesaft, soja, chilisauce og sesamolie sammen. Vend rejerne i marinaden, og lad dem stå 2-3 timer på køl.
Skær broccoli og blomkål i mindre stykker. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde stave. Rens forårsløgene, og skær forårsløg og ærter i tynde strimler. Snit spidskålen fint.
Rist cashewnødderne gyldne på en varm pande med lidt sesamolie.
Opvarm en wokpande med lidt af marinaden fra rejerne. Steg rejerne lidt ad gangen i 2-3 minutter, og læg dem til side, efterhånden som de er færdige. Hæld lidt mere marinade i panden, og steg grøntsagerne lidt ad gangen i 1-2 minutter.
Læg rejerne tilbage i wokken sammen med grøntsagerne, og varm det hele igennem.
Vend cashewnødder, friskhakket mynte og koriander i retten, og server straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar