Wok med omelet og grøntsager

17. august 2018 af .

Foto: Line Falck

Lækker wokret med omelet og grøntsager. Prøv evt. også en version med grillet oksekød skåret i tynde strimler, hvis du vil have lidt ekstra proteiner.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk æggene sammen med salt i 30 sekunder. Hak koriander groft, og bland halvdelen i æggemassen (gem resten til pynt).
Varm halvdelen af olien op på en stor pande, og steg halvdelen af æggemassen heri ved jævn varme. Vend omeletten efter et par minutter, og steg den 1 minut på den anden side. Steg den anden halvdel af æggemassen på samme måde. Lad omeletterne køle af et par minutter, rul dem sammen, og skær dem i tynde skiver.
Rist cashewnødder på en tør pande, og hak dem groft. Pil hvidløget, og skær det i tynde skiver. Pil rødløg, og skær i tynde ringe.
Skyl og snit chili i tynde ringe. Riv og hak ingefær fint. Skyl pak choy, skær bladene i grove stykker, og skær stænglerne i tynde strimler. Skyl champignoner og squash, og skær dem i tynde skiver. Skrub gulerødderne, og skær dem i tynde skiver. Pres saften af limefrugten.
Varm olien op i en wok eller stor pande, og steg først løg, hvidløg, chili og ingefær et par minutter. Tilsæt gulerødderne, og steg 2 minutter. Tilsæt squash, pak choi og champignoner, og steg i yderligere et par minutter ved høj varme.
Tag panden af varmen, og bland sojasauce og limesaft i retten. Fordel omeletrullerne oven på retten, og drys med koriander og cashewnødder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar