Wok med okse, edamamebønner og broccoli

9. oktober 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Fyr godt op under wokken, og tryl hurtig og lækker aftensmad frem med smag af Østen.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk alle ingredienserne til saucen sammen i en skål, og sæt til side.
Kog nudlerne efter pakkens anvisninger, og skyl dem i koldt vand, så de ikke klistrer sammen. Afdryp.
Steg oksekødet i sesamolie i en meget varm wok, til det næsten er gennemstegt. Sæt det til side.
Skyl broccolien, og skær den i små buketter. Steg dem kort i wokken, til farven bliver flot grøn. Sæt dem til side.
Pil hvidløgene, og skræl ingefæren. Riv hvidløg og ingefær fint. Svits begge dele i den varme wok i et minuts tid. Hæld saucen over, bring i kog, og tilsæt oksekød, broccoli, frosne edamamebønner og nudler. Vend rundt, til saucen tykner, og edamamebønnerne tør op. Smag til.
Skyl forårsløg og koriander. Skær forårsløgene i tynde skiver. Servér wokretten drysset med forårsløg og koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar