Wok med okse, edamamebønner og broccoli

Fyr godt op under wokken, og tryl hurtig og lækker aftensmad frem med smag af Østen.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk alle ingredienserne til saucen sammen i en skål, og sæt til side.
Kog nudlerne efter pakkens anvisninger, og skyl dem i koldt vand, så de ikke klistrer sammen. Afdryp.
Steg oksekødet i sesamolie i en meget varm wok, til det næsten er gennemstegt. Sæt det til side.
Skyl broccolien, og skær den i små buketter. Steg dem kort i wokken, til farven bliver flot grøn. Sæt dem til side.
Pil hvidløgene, og skræl ingefæren. Riv hvidløg og ingefær fint. Svits begge dele i den varme wok i et minuts tid. Hæld saucen over, bring i kog, og tilsæt oksekød, broccoli, frosne edamamebønner og nudler. Vend rundt, til saucen tykner, og edamamebønnerne tør op. Smag til.
Skyl forårsløg og koriander. Skær forårsløgene i tynde skiver. Servér wokretten drysset med forårsløg og koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
9. oktober 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar