Wok med marineret andebryst
(2)
Andesæsonen er over os, og kan du heller ikke få nok af de velsmagende lår og bryster, så vil du elske denne wok! Ud over en masse lækkert grønt, er den nemlig toppet med marineret andebryst, der hurtigt får mundvandet til at løbe.
Har du anderester fra mortensaften, kan du med fordel bruge dem til din wok. Marinér dem blot i Kikkoman BBQ-sauce med honning (tilsæt evt. lidt ekstra honning),og varm dem op igen.
Wokken her indeholder desuden både Kikkoman sojasauce og Kikkoman Teriyaki marinade for ekstrameget saft og kraft! Giv det et skud, og du vil ikke fortryde det.
Sådan laver du wok med marineret and:
Om Kikkoman
I snart 400 år har Kikkoman brygget sojasauce af 4 naturlige råvarer; sojabønner, hvede, salt og vand. I løbet af den ca. 6 måneder lange naturlige bryggeproces udvikles hundredvis af aromaer, den fantastiske umami og sojasaucens gyldenbrune farve. Kikkoman naturligt brygget sojasauce fremhæver den gode smag i al slags mad og er et uundværligt universalkrydderi.
Kikkomans Teriyaki marinade er den ideelle færdigmarinade til alle råvarer, der skal steges, grilles eller grydesteges. Alle Kikkomans Teriyaki-saucer er fremstillet på basis af Kikkomans traditionelle, naturligt bryggede sojasauce og er derfor kendetegnet ved den samme uimodståelige kraftige og fyldige smag.