Annonce

Wok med marineret andebryst

24. oktober 2022 Annonce for Kikkoman

Ingredienser

Sådan gør du

Læg andebryst i en plastikpose. Rør Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning sammen med honning, og hæld<br /> blandingen i posen til andebrystet. Lad det marinere 10-15 minutter.
Varm olie op på en pande, og steg brystet med skindsiden nedad. Vend, når det er gyldent. Steg brystet i ca. 5 minutter. Hæld resten af marinaden fra posen henover, og steg videre ca. 8-10 minutter. Tag brystet af panden, og lad det hvile lunt et par minutter.
Hak hvidløg fint. Skær broccoli i mindre buketter. Skær gulerod i tynde stave. Skær forårsløg i tynde, skrå skiver på ca. 1 cm Skær rødløg i tynde både.
Varm olie op i en wok eller pande. Tilsæt hvidløg, broccoli, gulerod, svampe, forårsløg og rødløg, og rør rundt i 1-2 minutter. Tilsæt soya, og steg yderligere et par minutter. Tilsæt bønnespirer, og rør rundt i ca. 1 minut.
Fordel grøntsagerne i tallerkener. Skær andebryst ud i tynde skiver, og fordel dem ovenpå grøntsagerne. Pynt med frisk koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar