Wok med kylling og nudler
20. februar 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Wok med kylling og nudler er en nem hverdagsret med masser af smag, når maden skal hurtigt på bordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kylling i tynde strimler. Pil og skær løg i tynde både. Skyl peberfrugter, og skær dem i strimler. Skyl broccoli, og skær den i små buketter.
Opvarm en wok med olie, og steg kyllingestrimlerne ved høj varme i 3-4 minutter, til de er gyldne. Tilsæt løg, peberfrugt og broccoli, og steg grøntsagerne med i ca. 3 minutter.
Tilsæt østerssauce, bouillon og sukker, og kog saucen op. Lad den småkoge i 2 minutter, og smag til med 1 spsk. friskpresset limesaft, salt og peber.
Kog nudlerne efter anvisning på pakken, og afdryp i en sigte. Hak cashewnødderne groft. Servér kylling i østerssauce med nudler, og top med cashewnødder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk