Wok med kylling, grøntsager og kokosmælk

Wok med kylling, grøntsager og kokosmælk bliver man aldrig rigtigt træt af. Det er både nemt, fuldt af smag og kan varieres i det uendelige. Her får du en variant med blomkål og gulerødder og masser af smag fra den røde karrypasta, limen og fiskesaucen. Top med koriander for det sidste krydrede pift.

Wok med kylling, grøntsager og kokosmælk
31-60 min.

(2)

September 22, 2020 af Pia AndreassenFoto: Martin Tanggaard

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Wokken er et stegeredskab og ikke tænkt som et redskab til kogte gryderetter. Saucer som fiskesauce, chilisauce og østerssauce skal du derfor tilsætte, efter kød og grøntsager er stegt, så grøntsagerne bevarer deres sprødhed og ikke koger ud. En undtagelse er dog netop kokosmælk, der godt kan tilsættes tidligere.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'