Wok med gris, grønt og fuldkornsnudler

10. december 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Med en wok er der lynhurtigt aftensmad på bordet. Udskift kødet med kylling eller okse, hvis du foretrækker det.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær skinkeschnitzlerne i tynde strimler. Pil rødløget, og skær det i smalle både. Skyl broccolien, og skær den i små buketter. Skyl peberfrugten, og skær den i strimler. Skyl og afdryp majskernerne.
Opvarm olien i en wok eller dyb pande, og lynsteg kødstrimler og rødløg ved høj varme i et par minutter. Tilsæt de øvrige grøntsager, og steg videre i 2-3 minutter.
Tilsæt chilisauce, soja og bouillon, og lad retten koge op. Smag til med limesaft, salt og peber.
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Afdryp, og vend dem i wokretten.
Drys wokretten med frisk koriander, og servér med limebåde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar