Wok med gris, grønt og fuldkornsnudler
10. december 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Med en wok er der lynhurtigt aftensmad på bordet. Udskift kødet med kylling eller okse, hvis du foretrækker det.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær skinkeschnitzlerne i tynde strimler. Pil rødløget, og skær det i smalle både. Skyl broccolien, og skær den i små buketter. Skyl peberfrugten, og skær den i strimler. Skyl og afdryp majskernerne.
Opvarm olien i en wok eller dyb pande, og lynsteg kødstrimler og rødløg ved høj varme i et par minutter. Tilsæt de øvrige grøntsager, og steg videre i 2-3 minutter.
Tilsæt chilisauce, soja og bouillon, og lad retten koge op. Smag til med limesaft, salt og peber.
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Afdryp, og vend dem i wokretten.
Drys wokretten med frisk koriander, og servér med limebåde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk