Wienerschnitzel med quinoa og ærtepuré
17. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Vend den klassiske wienerschnitzel i en blanding af quinoa og rasp, så paneringen bliver ekstra knasende sprød. Servér med en knaldgrøn ærtepuré, og du får et fantastisk måltid!
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og kog quinoa efter anvisningen på pakken, og lad det køle af.
Bland den afkølede quinoa med rasp i en skål. Slå ægget ud i en anden skål, og pisk det kortvarigt med en elpisker. Bland mel og salt i en tredje skål.
Bank kalveschnitzlerne lidt med hånden, og dup kødet tørt. Vend først schnitzlerne i mel, derefter i æg og til sidst i quinoa-rasp-blandingen.
Steg schnitzlerne i smør på en pande, til de er flot gyldne.
Kog ærterne i letsaltet vand i et par minutter, og si vandet fra. Tilsæt fløde, salt og peber, og blend det til en grov puré med en stavblender.
Anret schnitzlerne med ærtepuré, top med brøndkarse, og spis brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på wienerschnitzel
Powered by Froala Editor