Wienerschnitzel med ”dreng” og ærtepasta
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
En klassisk wienerschnitzel pyntes med en ”dreng”: Citron, ansjos, kapers og peberrod.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg schnitzlerne på et skærebræt, og dæk dem med bagepapir. Bank dem flade med en træspatel eller en kødhammer (buger du kødhammer, så pas på ikke at banke for hårdt).
Hæld mel i en dyb tallerken. Pisk æg sammen i en anden dyb tallerken. Hæld rasp, salt og peber i en tredje dyb tallerken. Vend schnitzlerne i mel, æg og til sidst i raspen.
Opvarm en pande med olie og smør. Steg schnitzlerne i 4-5 minutter på hver side ved middel varme. Pas på ikke at vende dem for mange gange. De skal være gyldne og sprøde.
Skær citronen i skiver. Anret schnitzlerne på et fad med en skive citron pyntet med ansjos, kapers og revet peberrod.
Kog pastaen i letsaltet vand i 5-6 minutter. Tilsæt de frosne ærter. Kog videre i 2-3 minutter. Hæld vandet fra.
Smelt smørret i gryden. Vend pasta og ærter i det smeltede smør. Krydr med salt og friskkværnet peber, og servér ærtepastaen som tilbehør til wienerschnitzlerne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på wienerschnitzel med klassisk tilbehør
Powered by Froala Editor