Wannabe-ramen med kylling og æg
4. januar 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Spicy, varm og mættende - og ikke til at modstå! Her er suppen med kylling, men du kan sagtens lave den vegetarisk.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil hvidløgene, og hak dem fint. Steg dem i halvdelen af olien i en dyb pande i ½-1 minut. Tilsæt sesamfrø, og steg kort, til hvidløget er let gyldent, og sesamfrøene dufter. Hæld pandens indhold i en skål, og rør det sammen med chili.
Tør panden af, og tilsæt resten af olien. Skær kyllingen i tynde strimler, rens svampene, og skær de største i halve. Pil skalotteløgene, og skær dem i slanke både. Steg det hele i olie i panden i 6-7 minutter, eller til kyllingekødet er gennemstegt.
Tilsæt tomatpuré og 4 dl kogende bouillon, og kog op. Lun forsigtigt nudler og flækkede pak choy i den kogende suppe i ca. 2 minutter.
Tag suppen af varmen, og smag til med soja og sesamolie. Opløs misoen med en smule af suppen i en lille skål, og rør den i suppen.
Skyl og snit forårsløgene.
Anret suppen i 2 store skåle. Top med forårsløg, halve æg og chiliolie. Servér straks.
Tip!
Drys evt. lidt klippede tangchips over suppen for ekstra japansk feeling.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk