Waldorfsalat med stegt oksekød
17. november 2020
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Martin Tanggaard
Waldorfsalat er en herlig klassiker, som sagtens kan tåle at komme på middagsbordet noget oftere. Her serveres den med stegt oksekød, men salaten passer også godt til vildtkød og fjerkræ.
Ingredienser
Sådan gør du
Krydr bøfferne med salt og peber. Steg dem i en blanding af smør og olie 3-4 minutter på hver side.
Pisk sennep med mayonnaise og cremefraiche.
Skræl og hak æbler i små tern, pres citronsaft over, og vend rundt.
Skær bladselleri i tynde skiver, og vend dem sammen med halverede vindruer, æbletern og sennepsdressing. Smag til med sukker, salt, peber og citronsaft.
Rengør salatbladene, og anret dem i bunden af en skål eller et fad. Læg æbleblandingen over, dernæst skiver af kød, og drys med grofthakkede valnødder og revet citronskal.
Servér salaten med godt brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk waldorfsalat