Waldorfsalat med cremefraiche

18. oktober 2022 af .

Foto: Peter Kam

Den klassiske waldorfsalat er fyldt med masser af sprøde elementer og passer godt som tilbehør til fx helstegt kylling.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl æbler og vindruer. Skær æblerne i tern, og skær vindruerne i halve. Skyl bladsellerien, og skær den i tynde skiver.
Vend æbler, vindruer og bladselleri sammen med 2 spsk. citronsaft.
Rist valnødderne let gyldne på en varm og tør pande i ca. 5 minutter. Tag dem af panden, og hak dem groft.
Rør cremefraiche, 2 spsk. citronsaft og sukker sammen i en skål, og smag cremen til med salt og peber. Tag lidt æbler, vindruer og valnødder fra til pynt, og vend resten sammen med dressingen.
Anret waldorfsalaten i en skål, pynt med æbler, vindruer og valnødder, og sæt den på køl indtil servering. 

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar