Vintergryde med oksekød, rødvin og bacon

Gryderetter er altid et hit, når det er koldt udenfor. En god sjat rødvin og mættende grøntsager bidrager til en eksplosion af gode smage.

Vintergryde med oksekød, rødvin og bacon
31-60 min.

(6)

February 8, 2019 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Stine Christiansen, Skovdal Nordic

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

I stedet for kartoffelsne kan du servere retten med almindelig kartoffelmos.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Prøv også en klassisk coq au vin

Prøv også en mørbradgryde.

Må vi foreslå? Mørbradgryde er en klassiker, elsket af både store og små. Den helt klassiske indeholder ikke meget grønt, men vi har skabt en version med både peberfrugt, squash og champignon. Se den her: Klassisk mørbradgryde.

Måske du også kan li'