Vin chaud aux epices – fransk gløgg

17. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Den franske udgave af gløgg hedder vin chaud aux epices og minder meget om den dybrøde variant, vi kender herhjemme.

Bemærk
Husk, at gløgg ikke må koge, da alkoholen så fordamper.

Ingredienser

Sådan gør du

Varm forsigtigt rødvin, sukker, appelsinsaft og krydderier op i en gryde til lige under kogepunktet.
Lad det trække i 10 minutter.
Sigt evt. krydderierne fra.
Skyl appelsinen, skær den i skiver, og lad dem lune med i gryden.
Servér rygende varm.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar