Vin chaud aux epices – fransk gløgg
17. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Den franske udgave af gløgg hedder vin chaud aux epices og minder meget om den dybrøde variant, vi kender herhjemme.
Bemærk
Husk, at gløgg ikke må koge, da alkoholen så fordamper.
Ingredienser
Sådan gør du
Varm forsigtigt rødvin, sukker, appelsinsaft og krydderier op i en gryde til lige under kogepunktet.
Lad det trække i 10 minutter.
Sigt evt. krydderierne fra.
Skyl appelsinen, skær den i skiver, og lad dem lune med i gryden.
Servér rygende varm.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på gløgg