Vildtlasagne

Vildtkød har en intens og koncentreret smag, der tager lasagnen til et nyt niveau. Kan du ikke skaffe vildtkød, kan du sagtens bruge oksefars.

Bemærk
Simretid: 45 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Brun krondyret i olie i en gryde. Pil og hak løg og hvidløg fint. Skyl gulerod, og hak den fint. Hæld løg, hvidløg og gulerod i gryden, og svits i et par minutter.
Skyl og hak rosmarinen fint. Vend den i gryden sammen med morkler, enebær og tomatpuré, og steg, til det begynder at dufte. Tilsæt fond og cherrytomater, og lad det simre i 45 minutter. Smag til med salt og peber.
Varm mælken op til kogepunktet med laurbærblade i en gryde. Smelt smør i en anden gryde, og tilsæt mel. Steg i et par minutter, uden at det tager farve. Hæld den varme mælk i smørblandingen ad to omgange, og lad det koge igennem i 3-4 minutter. Smag til med muskat, salt og peber.
Skyl savojkålen, og skær det groveste af stokken fra kålbladene. Blanchér bladene i kogende vand i 2 minutter.
Tænd ovnen på 200°. Læg lag af vildtsauce, lasagneplader, bechamelsauce og kålblade i et smurt ovnfad. Slut af med lidt bechamel og brud af mozzarella.
Bag lasagnen i ovnen i 45 minutter, til den er gylden på toppen. Servér evt. med en blandet grøn salat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
11. september 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar