Vildtgryde med svampe og polenta
9. februar 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Polenta er et hurtigt og lækkert alternativ til pasta og ris og passer perfekt til denne smagfulde vildtgryde.
Bemærk
Simretid: 45 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Brun kødet i lidt olie i en gryde ved god varme.
Pil og hak løg og hvidløg. Skyl bladsellerien, og snit den fint. Skræl gulerødderne, og skær dem i små tern.
Hæld det hele i gryden sammen med kødet, og lad det stege med i et par minutter. Krydr med salt og peber, og tilsæt tomatpuré.
Hæld rødvin, bouillon og timian ved, og lad det simre under låg i ca. 45 minutter.
Tilbered polentaen som anvist på pakken. Smag til med revet parmesan, salt og peber.
Skyl og hak persillen. Servér polentaen til vildtgryden, og drys med persille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk