Vildsvineburger med karamelliserede svampe

26. december 2019 af .

Foto: Simon Nørlev / Skovdal Nordic

Du skal et smut til slagteren for at få vildsvinekød, men så får du til gengæld også en vildt lækker burger.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg kødet i en skål. Hak rosmarin helt fint, og rør det sammen med kødet. Form kødet til 6 bøffer.
Skær 6 skiver bacon, og svøb dem omkring siden af bøfferne. Fastgør evt. enderne med en tandstikker. Steg bøfferne i olie på en pande, til de er gennemstegt. Krydr med salt og peber.
Pil rødløgene, og skær dem i skiver. Rens svampene, og skær dem i skiver. Steg svampene i smør på en pande, til de er gyldne. Tilsæt løg og sukker, og lad det hele karamellisere. Hæld eddike på, og vend godt rundt i det.
Snit spidskålen fint med en skarp kniv.
Læg den snittede spidskål i en skål, og pres limesaft over. Krydr med salt og peber, og vend det hele godt rundt.
Lun bollerne. Skær dem over, og smør dem med pesto. Fyld bollerne med spidskål, bøf og syltede svampe og løg, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar