Vietnamesisk pho med svinemørbrad
19. juni 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Den vietnamesiske pho kræver både spisepinde og ske, så du kan få det hele med. Og hvis du laver dobbeltportion af selve suppen, er den altså god at have i fryseren til en travl dag, hvor der skal noget lækkert på bordet i en fart.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løg og hvidløg, og skær dem i grove tern. Hæld bouillonen i en gryde, og tilsæt løg, hvidløg, kanel, nelliker, stjerneanis, citrongræs og fiskesauce. Lad suppen simre i 15 minutter under låg. Sigt suppen.
Fjern alle sener fra mørbraden. Steg den i 3 minutter på hver side i lidt olie på en pande. Skær kødet i tynde skiver. Det skal ikke være helt tilberedt – den varme suppe klarer resten.
Rens svampene, og skær dem i skiver. Rens forårsløg, og hak dem fint. Skær chilien i tynde ringe.
Kog nudlerne møre, og fordel dem i bunden af hver skål. Læg skiver af mørbrad ovenpå, og top med østershatte, bønnespirer, forårsløg og chili. Dryp med lidt sesamolie, og hæld så den varme bouillon over.
Pynt med de friske krydderurter, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk