Annonce

Vegetariske frikadeller med havreris og grøntsager

4. december 2020 Af Aller Creative Studio, annonce for Fazer Havreris

Ingredienser

Sådan gør du

Kog havrerisene efter anvisningen på pakken.
Pil og hak løg og hvidløg groft. Skræl guleroden, og riv den på et rivejern. Skyl squashen, og skær den i grove tern. Skyl og hak krydderurterne.
Hæld løg, hvidløg, gulerødder og squash i en foodprocessor eller minihakker, og blend det til en ensartet masse. Vend grøntsagerne sammen med de kogte havreris.
Tilsæt havregryn, krydderurter, æg og rasp. Bland farsen godt sammen – den må ikke være for våd, så justér evt. med mere rasp.
Varm olien op på en pande. Form frikadellerne med den ene hånd og en ske, og læg dem på panden.
Steg frikadellerne, til de er sprøde og gyldne på begge sider. Servér med en grøn salat og godt brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar