Vegetarisk wokret med tofu og grøntsager
25. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Denne vegetariske wokret med tofu og grøntsager er perfekt til kødfrie dage! Retten får en lækker smag af både thaibasilikum, sojasauce og limesaft.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog ris efter anvisningen på pakken.
Skær tofu i tern, og steg dem let gyldne på en pande i rigelig olie. Tag tofuen af panden.
Skyl aspargesbroccoli og babymajs, og skær dem over på langs. Skyl bønnespirer.
Steg aspargesbroccoli og babymajs på panden i 2 minutter, og tilsæt herefter ærter.
Steg i yderligere 2 minutter, og tilsæt tofu sammen med halvdelen af bønnespirerne, thaibasilikum, sojasauce, limesaft og honning. Vend det hurtigt rundt, til grøntsagerne er let glaserede.
Top retten med resten af bønnespirerne og thaibasilikum. Servér med kogte ris.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk