Vegetarisk portobelloburger
Lav en lækker vegetarburger. Skift det lyse brød ud med portobellosvampe bagt sprøde og saftige i ovnen, og fyld det med saftig rødbede, så har du en lækker vegetarburger.
0-30 min.
(2)
October 12, 2021 af Marie MelchiorFoto: Line Falk
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Tips til opskriften på portobello-burger
Den brødfrie portobello-burger er genial til glutenallergikere, men kan nydes af alle, der elsker en god, hjemmelavet burger. Burgeren smager fantastisk med en saftig vegetarbøf og hjemmelavet guacamole, som i denne opskrift, men du kan f.eks. også lave en portobello-burger med oksebøf.
Forslag til servering:
- Prøv også en vegetarisk linse-kikærte-bøf eller blomkålsbøf
- Hjemmelavet agurkesalat, syltede rødløg og estragon-mayo løfter din burger til nye højder
- Grove fritter med parmesan er lækkert tilbehør til en hjemmelavet burger
- Portobellosvampe i overskud? Lav fyldte portobellosvampe med bønnesalat