Vegetarisk pasta carbonara
27. april 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Columbus Leth
En klassisk pasta carbonara indeholder bacon. Vil du trylle en kødfri version af den populære pastaret frem, kan du erstatte bacon med halloumiost, som bliver både salt og sprød efter en tur på panden.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog spaghettien i en gryde efter anvisning på pakken.
Pisk æggeblommer og fløde sammen i en skål med et piskeris. Riv parmesanen groft, og rør den ned i skålen.
Skær halloumi i små tern. Hæld olie på en pande, og fordel halloumi på den. Tænd panden, og steg halloumi sprødt. Læg halloumi til side på en tallerken.
Pil løget, og hak det fint. Steg løget på panden.
Vend pasta, fløde-æg-blandingen, løg og halloumi sammen på panden. Smag pastaen til med salt og peber.
Skyl persillen, og hak den fint. Drys persille over pastaen før servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk