Vegetarisk pålægssalat
23. maj 2023
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Maria Fabricius Tegner
Ingen vil gætte, at der ikke er kød i, når du sætter denne ellers så klassiske pålægssalat på bordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Dræn tofuen for vand. Pres den tør i et rent viskestykke, gerne ad flere omgange, så mest muligt vand presses ud.
Skær tofuen i små, mundrette stykker eller strimler. Steg dem gyldne og sprøde på en pande i lidt olie. Tag tofuen fra panden.
Skær champignoner i tern, og steg dem på panden i en blanding af smør og olie, til de bliver lidt bløde.
Skær asparges i mundrette stykker.
Rør cremefraiche, mayonnaise og sennep til en ensartet konsistens. Bland tofu, champignoner og asparges i, og smag salaten til med citronsaft, salt og peber.
Servér f.eks. på en skive rugbrød eller franskbrød, og pynt med brøndkarse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk