Vegetarisk nøddepostej
12. marts 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Du får masser af smag i denne fyldige postej, der gør alle, der ikke spiser kød, glade ved frokostbordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens svampene, og skær dem i fine tern. Pil hvidløg og løg, og hak dem fint. Rens porren, og skær den i tern.
Steg svampe, hvidløg, løg og porre på en pande i olie, til det har taget farve, og vandet er kogt af svampene. Vend finthakket timian, laurbærblade, allehånde, worchestershiresauce, quinoa og finthakkede hasselnødder i. Tænd ovnen på 180°.
Skyl æblet, og riv det på et rivejern. Rør det i svampeblandingen sammen med fløde, æg og mel. Smag til med salt og peber. Fyld farsen i en patéform eller rugbrødsform, og pynt med laurbærblade og ristede hasselnødder.
Bag postejen i ovnen i 40 minutter.
Tip!
Worchestershiresauce er ikke vegetarisk, da den indeholder ansjoser, så det kan udelades.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk