Vegetarisk nøddepostej

12. marts 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Du får masser af smag i denne fyldige postej, der gør alle, der ikke spiser kød, glade ved frokostbordet.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens svampene, og skær dem i fine tern. Pil hvidløg og løg, og hak dem fint. Rens porren, og skær den i tern.
Steg svampe, hvidløg, løg og porre på en pande i olie, til det har taget farve, og vandet er kogt af svampene. Vend finthakket timian, laurbærblade, allehånde, worchestershiresauce, quinoa og finthakkede hasselnødder i. Tænd ovnen på 180°.
Skyl æblet, og riv det på et rivejern. Rør det i svampeblandingen sammen med fløde, æg og mel. Smag til med salt og peber. Fyld farsen i en patéform eller rugbrødsform, og pynt med laurbærblade og ristede hasselnødder.
Bag postejen i ovnen i 40 minutter.

Tip!

Worchestershiresauce er ikke vegetarisk, da den indeholder ansjoser, så det kan udelades.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar