Vegetarisk masala med blomkål, kartofler og grønne bønner

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Sund og velsmagende vegetarisk ret. Hvis masalaen bliver lidt for stærk, kan du køle munden ned med den kølige raita.

Bemærk
Garam masala-pasta kan købes på glas i velassorterede supermarkeder. Alternativt kan du bruge andre tørrede indiske krydderier, fx garam masala.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg. Rens og snit chilien. Steg det hele i smør i en gryde. Lad masala-pastaen stege med, til den begynder at dufte.
Skræl kartoflerne. Skyl tomaterne. Skær begge dele i små tern, og lad det stege kort med i gryden.
Hæld bouillon og kokosmælk ved, og lad det simre i 15 minutter.
Skyl blomkålen, og skær den i buketter. Skyl og nip bønnerne. Lad blomkål og bønner koge med i gryden under låg i ca. 10 minutter, til de er møre, men stadig har bid.
Pres saften af limefrugten. Smag retten til med salt, peber og limesaft. Top med plukket koriander.
Skær skrællen af mangoen, og skær mangokødet i små tern. Hak krydderurterne.
Bland mango og krydderurter med yoghurt, og smag til med salt, peber og stødt koriander. Servér raitaen til masalaen med lunede naanbrød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar