Vegetarisk karry med blomkål

7. december 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Varm, krydret og mættende gryderet med sprødstegte kikærter på toppen.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak løg fint, og sautér det sammen med presset hvidløg og stødt koriander i lidt olie i en gryde nogle minutter.
Del blomkål i mindre buketter. Dræn vandet fra kikærterne, og skyl dem godt. Tilsæt blomkål og halvdelen af kikærterne i gryden sammen med salt, peber og karrypasta. Steg i ca. 3-4 minutter, til det hele har fået lidt skorpe.
Hæld hakkede tomater og kokosmælk i gryden. Læg låg på, og lad det simre i 10 minutter. Smag til med limesaft, salt og peber.
Steg resten af kikærterne sprøde på en pande i lidt olie sammen med salt og spidskommen.
Server karryretten med kogte ris, og drys med sprøde kikærter og korianderblade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar