Vegetarisk karry med blomkål
7. december 2020
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Varm, krydret og mættende gryderet med sprødstegte kikærter på toppen.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak løg fint, og sautér det sammen med presset hvidløg og stødt koriander i lidt olie i en gryde nogle minutter.
Del blomkål i mindre buketter. Dræn vandet fra kikærterne, og skyl dem godt. Tilsæt blomkål og halvdelen af kikærterne i gryden sammen med salt, peber og karrypasta. Steg i ca. 3-4 minutter, til det hele har fået lidt skorpe.
Hæld hakkede tomater og kokosmælk i gryden. Læg låg på, og lad det simre i 10 minutter. Smag til med limesaft, salt og peber.
Steg resten af kikærterne sprøde på en pande i lidt olie sammen med salt og spidskommen.
Server karryretten med kogte ris, og drys med sprøde kikærter og korianderblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk