Vegetarisk curry med søde kartofler, kokos og kikærter
28. november 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Nem, lækker og hurtig middagsmad på bordet i aften? Så prøv den her lækre curry med masser af grøntsager.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl kartofler, og skær dem i grove tern. Del blomkål i buketter, og halvér de største. Pil løg, rens peberfrugt og skær begge dele i grove tern.
Rist karry i lidt af den faste del af kokosmælken i en gryde i 1-2 minutter.
Steg grøntsagerne med i gryden sammen med resten af kokosmælken, og lad blandingen simre i 6-8 minutter.
Hæld vandet fra kikærterne i en sigte. Skyl spinaten. Vend kikærter og spinat i gryden, og kog i endnu 2 minutter.
Smag til med salt, peber og limesaft, og servér straks med koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk