Vegetarisk curry med søde kartofler, kokos og kikærter

Nem, lækker og hurtig middagsmad på bordet i aften? Så prøv den her lækre curry med masser af grøntsager.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl kartofler, og skær dem i grove tern. Del blomkål i buketter, og halvér de største. Pil løg, rens peberfrugt og skær begge dele i grove tern.
Rist karry i lidt af den faste del af kokosmælken i en gryde i 1-2 minutter.
Steg grøntsagerne med i gryden sammen med resten af kokosmælken, og lad blandingen simre i 6-8 minutter.
Hæld vandet fra kikærterne i en sigte. Skyl spinaten. Vend kikærter og spinat i gryden, og kog i endnu 2 minutter.
Smag til med salt, peber og limesaft, og servér straks med koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
28. november 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar