Vegetarisk curry med kikærter og grøntsager
10. april 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Lav din indiske curry med masser af grøntsager og kikærter, og servér den med gode naanbrød.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løgene, og skær dem i fine strimler. Steg dem i smør og olie i en gryde ved lav varme i ca. 15 minutter, til løgene har fået farve og er blevet karamelliserede.
Pil hvidløg, og hak det fint. Rens chilien, og hak den fint. Hæld fintrevet ingefær, hvidløg og chili i gryden, og lad det stege med i 3 minutter.
Rør garam masala-pastaen i, og lad den stege med i 2-3 minutter.
Skær squash, auberginer og broccoli i grove tern, og hæld dem i gryden.
Hæld vandet fra kikærterne, og hæld dem i gryden sammen med kokosmælk og grøntsagsbouillon. Lad det simre ca. 15 minutter, og smag til med med salt og peber.
Servér curryen med granatæblekerner, en skefuld yoghurt, naanbrød og masser af frisk koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk