Vegetarisk bourguignon med kartoffelmos
Med ekstra grøntsager kan de fleste simreretter trylles om til lækre vegetarretter. I en klassisk bourguignon spiller kødet hovedrollen, men her får retten i stedet smag af forskellige slags svampe.
![Vegetarisk bourguignon med kartoffelmos](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/vegetarisk-bourguignon-med-kartoffelmos_10271.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.49999999999999994&fp-y=0.6397219794009678&fp-z=1.0000000000000002)
0-30 min.
(0)
April 27, 2021 af Linn GrubbströmFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Prøv også: Klassisk boeuf bourguignon med kartoffelmos
Powered by Froala Editor