Vegetarburger med stegte grøntsager, tomatsalsa og hummus

27. april 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

En god burger gemmer på knasende grøntsager og lækkert snask. Denne grønne burger er ingen undtagelse.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 220°. Skyl grøntsagerne, pil rødløget, og skær det hele i tynde skiver. Fordel grøntsagerne på en bageplade med bagepapir, pensl dem med olie, og krydr med timian, salt og peber. Steg grøntsagerne i ovnen i 15 minutter, til de er gyldne.
Skyl tomaterne, skær dem i små tern, og kassér overskydende væde. Rør tomatternene sammen med friskhakket basilikum og eddike i en skål, og krydr med salt og peber.
Lun burgerbollerne. Skyl og tør rucolasalaten. Smør burgerbollerne med chilihummus, og læg dem sammen med rucola, stegte grøntsager og tomatsalsa.<br />  

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar