Vegetarburger med stegte grøntsager, tomatsalsa og hummus
27. april 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
En god burger gemmer på knasende grøntsager og lækkert snask. Denne grønne burger er ingen undtagelse.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 220°. Skyl grøntsagerne, pil rødløget, og skær det hele i tynde skiver. Fordel grøntsagerne på en bageplade med bagepapir, pensl dem med olie, og krydr med timian, salt og peber. Steg grøntsagerne i ovnen i 15 minutter, til de er gyldne.
Skyl tomaterne, skær dem i små tern, og kassér overskydende væde. Rør tomatternene sammen med friskhakket basilikum og eddike i en skål, og krydr med salt og peber.
Lun burgerbollerne. Skyl og tør rucolasalaten. Smør burgerbollerne med chilihummus, og læg dem sammen med rucola, stegte grøntsager og tomatsalsa.<br />
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk