Vegetarburger med squashbøffer
23. oktober 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
I denne vegetariske burger vil ingen savne kødet. Bøfferne af squash og halloumiost er saftige og sprøde og fyldt med smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil rødløget, og skær det i både. Hæld dem i en gryde sammen med eddike, sukker, peberkorn og laurbærblade. Giv det et hurtigt opkog, og hæld indholdet i et skoldet syltetøjsglas.
Opbevar de syltede rødløg på køl i flere uger, hvis I ikke spiser det hele med det samme.
Skyl og riv squash groft på et rivejern, og knug det meste af væden fra. Riv halloumi groft på et rivejern. Rør squash, halloumi, æg, havregryn, salt og peber sammen i en skål.
Form blandingen til bøffer, og steg dem i smør og/eller olie på en pande, til de er flot gyldne på begge sider.
Lun burgerbollerne. Skyl og tør salaten. Smør bollerne med mayonnaise, og fyld dem med salat, squashbøffer og syltede rødløg.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk