Vegetarburger med rødbedebøf og avocado
6. april 2020
af
Pia Andreassen.
Foto: Martin Tanggaard
Selv om din burger er helt og aldeles kødfri, kan bøffen stadig godt være rød og saftig. Lav farsen af revet rødbede, ricotta og kikærtemel, og sæt tænderne i en superlækker vegetarburger med rød bøf og avocado.
Ingredienser
Sådan gør du
Kør kidneybønner i en foodprocessor med salt og peber ½-1 minut.
Tilsæt revet rødbede, ricotta, citronsaft og æg, og kør yderligere 1-2 minutter.
Rør derefter mel og fiberhusk i, og lad farsen hvile i ca. 10 minutter.
Form rødbedemassen i hænderne til 4 store bøffer, og steg dem i rigeligt olie på en pande ved middelvarme i ca. 6 minutter på hver side.
Smag mayonnaise til med sambal oelek.
Lun burgerbollerne, og fyld dem med chilimayo, salatblade, rødbedebøffer og avocado og løg skåret i skiver. Servér straks.
Tip!
Stik evt. tynde træspyd igennem burgerne ved servering. Det ser flot ud og holder sammen på det hele.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk