Vegetarburger med blomkålsbøf, syltede rødløg og chilimayo

En burger uden kød kan sagtens være både lækker, velsmagende og tilpas snasket. Den saftige blomkålsbøf er et supergodt alternativ til den klassiske hakkedreng og perfekt til kødfrie dage.

Vegetarburger med blomkålsbøf, syltede rødløg og chilimayo
31-60 min.

(6)

May 28, 2019 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Trækketid, syltede rødløg: Mindst 2 timer.

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Er der blomkålsbøffer i overskud, kan de spises kolde i madpakken dagen efter. De kan også sagtens fryses i op til 1 måned.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'