Vegetar-wrap med tzatziki og tomatsalsa
1. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Tyrkisk-inspireret wrap med tzatziki og tomatsalas – hvis du savner kød, kan du supplere fyldet med stegt oksekød i strimler.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og riv agurken groft, og lad den revne agurk dryppe af i en sigte (pres det meste af væden fra med hænderne).
Pil og pres hvidløgsfeddene. Hak dilden fint. Rør den revne agurk sammen med yoghurt, hvidløg og dild. Smag til med salt og peber.
Skræl agurken, og flæk den på langs. Skrab kernerne ud med en teske, og skær agurken i små tern. Skyl og halvér tomaterne; skrab kernerne ud, og skær det faste tomatkød i små tern.
Bland agurk, tomater og oliven sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Skær grillosten i 1 cm tykke skiver, og steg dem på en (grill)pande i ca. 2 minutter på hver side. Skyl og tør romainesalaten, og riv den i mindre stykker. Pil rødløg, og skær dem i tynde skiver.
Lun fladbrødet let i ovnen. Fordel tzatziki, tomatsalsa, grillost, salat og rødløg på brødene, rul hvert brød sammen til en stram rulle, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på nem klassisk tzatziki