Vegansk risengrød
2. februar 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Vil du kaste dig ud i en vegansk risengrød, er denne grød med kokosmælk et godt bud. Grøden bliver lige så cremet og lækker, som den klassiske du kender.
Ingredienser
Sådan gør du
Lad ris, salt, kokosolie og 3 dl vand simre under låg i en gryde i 10 minutter. Rør rundt i gryden med en røreske jævnligt.
Tilsæt kokosmælk, den resterende vand og kanelstang. Kog risene på lav varme i ca. 30 minutter. Rør rundt i gryden jævnligt.
Smag grøden til med salt, og fisk kanelstangen op.
Servér gerne grøden med plantebaseret smør, sukker og kanel.
Tip!
Risengrøden kan også laves på havredrik eller mandeldrik.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Risengrød til overs? Så lav lækre klatkager!