Annonce

Vegansk pizza med frisk tomat, basilikum og indbagt ost

Lækker vegansk pizza med indbagt ost i kanten og fyld af friske tomater, basilikum og et sprødt lag vegansk ost på toppen.

Vegansk pizza med frisk tomat, basilikum og indbagt ost
0-30 min.

(0)

August 17, 2021 af AnnonceFoto: ANNONCE

Vi har efterhånden lært at inkorperere bæredygtighed på mange områder i vores dagligdag - også i madlavningen. Vi spiser mindre kød, vi forsøger at undgå madspild, og vi prøver at spare på emballagen.

Måske har du prøvet veganske erstatningsprodukter for kød, men har du prøvet vegansk ost? Efterhånden kan man få mange forskellige typer vegansk ost, som kan erstatte alt fra skiveost og revet ost til mozzarellakugler og smøreost. Der er faktisk kun fordele ved at skifte osten ud med et vegansk alternativ.

HVORFOR spise VEGANSK? 

Det kan være uoverskueligt at kaste sig ud i noget nyt, fordi man ikke ved, om alternativet ligner det, man kender. Smelter en vegansk ost for eksempel i varme madretter – og smager den lige så godt? I denne opskrift har vi brugt vegansk revet mozzarella/cheddar samt veganske cheddar slices fra Nurishh, og vi kan garantere, at den veganske ost smelter og på den måde arter sig, præcis som hvis du puttede ikke-vegansk ost på en pizza.

Her får du opskriften på den lækreste veganske pizza med ostekant. Den smager så godt, at hele familien glemmer, at den er vegansk!

OM NURISHH

Nurishh er et nyt mærke, der producerer 100 % plantebaserede alternativer til ost med en mission om at give forbrugerne velsmagende ostealternativer. Her finder du blandt andet et vegansk alternativ til en blokost i stil med mozzarella, en skiveost, en camembert samt revet mozzarella og cheddar, som smelter ligesom enhver anden ost. De veganske oste er rige på calcium og b12-vitamin og indeholder hverken mælk, laktose, palmeolie eller soja – og de smager så godt, at man helt glemmer, det er vegansk.

Læs mere om Nurishh her.            


Bemærk:Hævetid: 1 time

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'