Varmrøget laksedip

15. maj 2020 af .

Foto: Skovdal Nordic

Cremefraiche rørt op med varmrøget laks og krydderier giver en helt fantastisk dip, du f.eks. kan servere som appetizer med sprøde brødstænger.

Ingredienser

Sådan gør du

Findel laksen, og rør den med cremefraiche, til den har en cremet konsistens.
Hak kørvel, og rør det i dippen.
Smag til med salt og peber, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar