Varmrøget laks med stuvet spinat

16. januar 2019 af .

Foto: AOP

Varmrøget laks er en sand vinder, hvis der skal fisk på bordet! Servér med stuvet spinat og ristede kartofler til for et mættende måltid.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær hvidløg i tynde skiver, og steg dem i olie på en pande. Tilsæt spinat, og lad den lige falde sammen.
Kom flødeost på panden, og lad det koge op. Smag til med salt og muskatnød.
Rist kartoflerne i lidt olie på en varm pande.
Skyl og hak persille, og drys det over kartoflerne sammen med salt.
Skær citronen i både. Servér den varmrøgede laks med ristede kartofler, stuvet spinat og citronbåde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar