Varmrøget laks med stuvet spinat
16. januar 2019
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
Varmrøget laks er en sand vinder, hvis der skal fisk på bordet! Servér med stuvet spinat og ristede kartofler til for et mættende måltid.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær hvidløg i tynde skiver, og steg dem i olie på en pande. Tilsæt spinat, og lad den lige falde sammen.
Kom flødeost på panden, og lad det koge op. Smag til med salt og muskatnød.
Rist kartoflerne i lidt olie på en varm pande.
Skyl og hak persille, og drys det over kartoflerne sammen med salt.
Skær citronen i både. Servér den varmrøgede laks med ristede kartofler, stuvet spinat og citronbåde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk