Varmrøget laks med bulgursalat og grapefrugt
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Fyldig bulgursalat med saftig laks, grapefrugt og kærnemælksdressing. Salaten må gerne stå og trække lidt på bordet før servering.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog bulgur efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, og afkøl med rindende koldt vand.
Skyl og skær salaten i mindre stykker. Skær skrællen af grapefrugterne, og skær frugtkødet i fileter.
Vend grapefrugt og salat sammen med bulgur, hakket dild og chiafrø. Krydr med salt og peber.
Pres saften af citronen. Rør kærnemælk sammen med honning og citronsaft. Rør olivenolie i, og smag til med salt og peber.
Bræk laksen i mindre stykker, og vend den rundt med salaten.
Servér salaten med kærnemælksdressingen og evt. ristet brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk