Varm punch med solbær, pære og stjerneanis

21. november 2018 af .

Foto: Aller Media

Den her varme punch er et lækkert og alkoholfrit alternativ til den klassiske gløgg. Drik den til æbleskiver, risengrød, risalamande eller bare som den er.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyld pærer og citroner. Skær pærer og citron i tynde skiver, og læg dem i en gryde sammen med solbær, stjerneanis, sukker og vand.
Bring det hele i kog, og lad det koge ved svag varme i 2 minutter.
Tag gryden af varmen, og lad det trække i 30 minutter.
Sigt blandingen over en gryde, så du har den rene punch tilbage.
Varm punchen igennem, og smag evt. til med lidt ekstra citronsaft og sukker.

Tip!

Punchen kan også serveres kold.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar