Varm punch med solbær, pære og stjerneanis
21. november 2018
af
Mikkel Karstad.
Foto: Aller Media
Den her varme punch er et lækkert og alkoholfrit alternativ til den klassiske gløgg. Drik den til æbleskiver, risengrød, risalamande eller bare som den er.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyld pærer og citroner. Skær pærer og citron i tynde skiver, og læg dem i en gryde sammen med solbær, stjerneanis, sukker og vand.
Bring det hele i kog, og lad det koge ved svag varme i 2 minutter.
Tag gryden af varmen, og lad det trække i 30 minutter.
Sigt blandingen over en gryde, så du har den rene punch tilbage.
Varm punchen igennem, og smag evt. til med lidt ekstra citronsaft og sukker.
Tip!
Punchen kan også serveres kold.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk