Varm nudelsalat med kylling, rodfrugter og kål
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Henrik Freek
Nyd en lækker og mættende nudelsalat med kylling, rodfrugter og kål.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær hvidløg i tynde skiver. Skræl ingefærstykket, rens chilien, og hak begge dele fint. Bland ingredienserne til dressingen sammen.
Skær kyllingefilet i tynde strimler. Skræl gulerødder og persillerødder, og skær dem i tynde stave. Pil løgene, og skær dem i tynde både. Skær spidskålen i kvarte på langs, skær stokken væk, og skær spidskålen i 1 cm brede strimler.
Rist sesamfrøene på en tør pande, til de popper og dufter. Afkøl på en tallerken.
Brun kyllingestrimlerne halvdelen af olien på panden. Læg dem over på en tallerken.
Varm resten af olien op på panden, og steg alle grøntsagerne ved høj varme, de må gerne få lidt farve. Steg dem, til de falder sammen og bliver møre, men stadig virker sprøde.
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, og lad dem dryppe af i en sigte. Vend nudlerne med grøntsager, kylling og ingefærdressing på panden. Drys med sesamfrø og frisk koriander, og server straks.
Tip!
Er der en rest tilbage, smager nudelsalaten også godt kold dagen efter i madpakken.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk