Varm krydret kartoffelsalat med rosiner og rødløg

7. april 2021 af .

Foto: Stine Christiansen

Kartoffelsalaten er fuld af smag fra krydret yoghurt, dukkah, løg, hasselnødder og rosiner. Servér den lun til frokost eller som tilbehør til aftensmad.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem i 15 minutter i letsaltet vand i en gryde.
Rør yoghurt sammen med knust hvidløg og fintrevet citronskal. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Halvér kartoflerne, og steg dem et par minutter i lidt olie på en pande sammen med dukkah og gurkemeje.
Smør yoghurten ud på et fad, og fordel kartofler, hakkede nødder og rosiner ovenpå.
Pil og skær rødløget i tynde skiver. Fordel det over kartoffelsalaten. Drys med plukket koriander, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar