Varm krydret kartoffelsalat med rosiner og rødløg
7. april 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Kartoffelsalaten er fuld af smag fra krydret yoghurt, dukkah, løg, hasselnødder og rosiner. Servér den lun til frokost eller som tilbehør til aftensmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem i 15 minutter i letsaltet vand i en gryde.
Rør yoghurt sammen med knust hvidløg og fintrevet citronskal. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Halvér kartoflerne, og steg dem et par minutter i lidt olie på en pande sammen med dukkah og gurkemeje.
Smør yoghurten ud på et fad, og fordel kartofler, hakkede nødder og rosiner ovenpå.
Pil og skær rødløget i tynde skiver. Fordel det over kartoffelsalaten. Drys med plukket koriander, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk